Zatvori
  • Институт “Др Јосиф Панчић“ |
  • Тадеуша Кошћушка 1, 11000 Београд

  • 011/3031-650

О институту

Институт за проучавање лековитог биља „Др Јосиф Панчић“ је 1948. године основала Влада Народне Републике Србије. Данас је Институт водећа институција у области лековитог биља у Србији и шире на простору Балкана.

Детаљније

Наука

Покретач укупног напретка Института је научноистраживачка делатност која подразумева учешће на бројним научно-истраживачким пројектима на цијој изради је ангажовано 13 доктора наука, 4 магистра и више младих истраживача.

Детаљније

Производи

Погледајте и информишите се о производима који настају у нашем институту. Погледајте наш производни програм. До наших производа можете доћи и преко наше интернет продавнице која се налази на линку mocbilja.rs.

Детаљније

Интернет продавница МОЋ БИЉА

На страници наше интернет продавнице можете прегледати комплетан производни програм и поручити наше производе које достављамо брзом поштом на територији Републике Србије.

Brojevi

Сигурна куповина

Brojevi

Куповина у пар корака

Brojevi

Плаћање поузећем

Brojevi

Испорука на адресу

Институт "Др Јосиф Панчић"

Институт за проучавање лековитог биља „Др Јосиф Панчић“ је 1948. године основала Влада Народне Републике Србије. Данас је Институт своју изворну делатност уобличио у јединствену истраживачко производну целину са препознатљивим производним програмом, и водећа је институција у области лековитог биља у Србији и шире на простору Балкана.

Историјат Организација
institut
institut

Сектор науке Наука

Производни програм

Филтер чајеви
Биљне капи (тинктуре)
Чајне мешавине
Једнокомпонентни чајеви
Фитопрепарати
Козметички препарати
Препарати на бази пчелињих производа
Само у нашим апотекама
Семенски материјал

Новости

У овој секцији можете пратити наше последње вести и новости.

Све новости
06.11.2021

МАСЛИНА (Олеа еуропеа Л.)

Једна од старих грчких легенди говори о необичном надметању Посејдона и Атине које се одиграло следећим поводом: Тражечи име за своје новоосновано насеље на обали Егејског мора, становници су затражили подршку богова. По божанству које им понуди значајнији поклон, назваће…

Занимљивости о Институту

Занимљивости

154

Запослени

20

Доктора наука

4

Магистра наука

26

Факултетски образованих

Контактирајте нас

  • Тадеуша Кошћушка 1,11000 Београд

  • 011/3031-650