Zatvori
  • Institut “Dr Josif Pančić“ |
  • Tadeuša Košćuška 1, 11000 Beograd

  • 011/3031-650

Samo u našim apotekama

U želji da izađemo u susret pojedinačnim zahtevima i obezbedimo proizvode za kojima postoji potreba kod manjeg broja korisnika, ustanovljena je kategorija „EX TEMPORE“ proizvoda koji se izrađuju magistralno, u malim serijama i prodaju samo u našim Apotekama „Moć bilja“ ili putem on-line prodaje. 

Ova grupa sadrži jednokomponentne čajeve, čajne mešavine, vodeno-alkoholne ekstrakte i biljne instant čajeve koji su nastali kao rezultat timskog rada naših stručnjaka zaposlenih u Apotekama i Savetovalištu Instituta, na rešavanju specifičnih zdravstvenih problema korisnika. Pri formulaciji svakog proizvoda primenjuju se iskustva tradicionalne medicine uz savremena saznanja o aktivnim principima i njihovom delovanju na fiziološke i patogene procese u organizmu.

Samo u našim apotekama

Iako se izrađuju u malim serijama, proizvodnja proizvoda iz kategorije „SAMO U NAŠIM APOTEKAMA“ usaglašena je sa zahtevima HACCP sistema i dobrom proizvođačkom praksom. Kao i kod ostalih proizvoda Instituta, pre puštanja u promet, svaka serija prolazi rigoroznu kontrolu kvaliteta kojom se garantuje mikrobiološka i zdravstvena ispravnost, kao i usaglašenost sa specifikacijom uz poštovanje zakonske regulative.

 

 

 

Podelite:

Imate pitanje?

Ukoliko imate pitanje u vezi naših preparata, možete nam pisati putem kontakt forme.

Kontakt

Slični Proizvodi